Έκλεισε Σουάρες με 80 εκατομμύρια λίρες η Μπαρτσελόνα!

Η μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού «έσκασε», καθώς η Μπαρτσελόνα κατέληξε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, για την αγορά του Λουίς Σουάρες, έναντι 80 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών!

Οι Καταλανοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την αψυχολόγητη ενέργειά του να… δαγκώσει τον Ιταλό Κιελίνι! Παρόλα αυτά, η ομάδα της Βαρκελώνης επέμεινε στην περίπτωσή του και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτησή του. Ο Σουάρες αναμένεται να υπογράψει στη νέα του ομάδα το επόμενο 48άωρο και γίνει εκ νέου πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά ως η μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία των 80 εκατομμυρίων περιλαμβάνει και την παραχώρηση με ελεύθερη μεταγραφή του Χιλιανού επιθετικού, Αλέξις Σάντσες, η αξία του οποίου έχει ήδη εκτιμηθεί και θα αφαιρεθεί από το ρευστό που θα δώσει η Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ. Ο Σουάρες αναμένεται να περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και ακολούθως θα υπογράψει και θα παρουσιαστεί από τους Καταλανούς.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν την Τετάρτη (2/7) και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/7). Στις επαφές συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής των «κόκκινων», Ίαν Αϊρ και από πλευράς Μπαρτσελόνα παρόντες ήταν οι ειδικοί διαμεσολαβητές της ομάδας, Ραούλ Σανλεχί, Τόνι Ρόσιχ και Ζορντί Μέστρε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Λουίς Σουάρες είναι τιμωρημένος από τη FIFA για διάστημα τεσσάρων μηνών, γεγονός που σημαίνει ότι θα τον δούμε την «μπλαουγκράνα» φανέλα μετά τους πρώτους δέκα αγώνες της ισπανικής λίγκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα