Έκλεισε τον Αργεντινό Μάρτιν Ρόλε ο Αστέρας!

Σε προφορική συμφωνία με την Αρσενάλ Σαραντί, για την απόκτηση του Αργεντινού επιτελικού χαφ, Μάρτιν Ρόλε, ήρθε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης.

Ο 28άχρονος μέσος ανήκει στο δυναμικό της Αρσενάλ από το 2012. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε 39 φορές στο πρωτάθλημα και σημείωσε πέντε τέρματα. Στο παλμαρέ του έχει την κατάκτηση του κυπέλλου Αργεντινής με την Αρσενάλ Σαραντί, το 2013. Η επιλογή του παίκτη έγινε με απόλυτη μυστικότητα, όπως και οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων. Η αγορά της Αργεντινής απασχολεί παραδοσιακά το σύλλογο της Αρκαδίας, ο οποίος έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με αρκετούς μάνατζερ, αλλά και διοικήσεις ομάδων.

Ο Ρόλε είναι κλασικός επιτελικός μέσος. Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης αναζητούσε έναν παίκτη με τα στοιχεία του Αργεντινού, καθώς όλο το σύστημα της ομάδας θα στηρίζεται στην απόδοση του συγκεκριμένου παίκτη. Ως εκ τούτου, η επιλογή της συγκεκριμένης περίπτωσης έγινε με πολύ μεγάλη επιμέλεια, καθώς σε περίπτωση αποτυχίας, θα επηρεαστεί ολόκληρη η ομάδα και πιθανόν η πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ανακοίνωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο παίκτης και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα