Έκλεψε τις εντυπώσεις το X-Factor με τον Σ. Ρουβά

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το πρώτο live του “X Factor” με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Οι 16 διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, τραγουδώντας μπροστά στους κριτές, Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

Το κοινό μπορούσε να ψηφίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς τους αγαπημένους του παίκτες, δίνοντας τελικά τη δυνατότητα σε εκείνους που ήθελαν, να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι. Έτσι, προέκυψαν, οι  τέσσερις διαγωνιζόμενοι που δεν θα συνεχίσουν στο επόμενο live του “X Factor” και είναι οι: Κασσιανή Ντάλια από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου, Human Factory από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα, Αλεξάνδρα Μάτση από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, Άγγελος Προβελεγγιάδης από την ομάδα της Τάμτα.

Το πρώτο live του μουσικού σόου πήγε αρκετά καλά, αλλά σίγουρα θα μπορούσε και καλύτερα με δεδομένο ότι στο γενικό σύνολο έμεινε στην τρίτη θέση με 17,9% πίσω από το “San Andreas” (STAR, 18,1%) και το “Πάμε Πακέτο” (Alpha, 24,1%). Στο νεανικό κοινό (15-44), το μουσικό σόου ήταν δεύτερο πίσω από την ξένη ταινία του STAR με 21,1% έναντι 23,9%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα