«Έκραξαν» άγρια Ελληνίδες τραγουδίστριες γιατί ακύρωσαν συναυλία λόγω Survivor

Με τη προγραμματισμένη τους συναυλία να ακυρώνεται την τελευταία στιγμή, τα όσα ακολουθούν προκαλούν έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις. Γιατί σύμφωνα με τους ιθύνοντες της συναυλίας, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου που στα πλαίσια της περιοδείας τους ήταν να εμφανιστούν και στην Αλεξάνδρεια, αφού άλλαξαν αρχικά την ημερομηνία, και αντί για 5 Ιουλίου ζήτησαν να γίνει στις 4 Ιουλίου, στο τέλος την ακύρωσαν.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε ότι η συναυλία των ‘’ΒΑΝΔΗ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ’’ που επρόκειτο αρχικά να γίνει στις 5 Ιουλίου και μετά μεταφέρθηκε με δική τους απόφαση στις 4 Ιουλίου, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, με τον Πρόεδρο Στέφανο Δελιόπουλο να είναι καυστικός κατά των δυο τραγουδιστριών.

«Η Κ.Ε.Δ.Α. ενημερώνει  ότι η συναυλία των ‘’ΒΑΝΔΗ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ’’ που επρόκειτο αρχικά να γίνει στις 5 Ιουλίου και μετά μεταφέρθηκε  με δική τους απόφαση στις 4 Ιουλίου, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο φόβος, των κατά τα άλλα καταξιωμένων τραγουδιστριών, ότι δεν θα έχουν την ανάλογη προσέλευση – κόσμο , λόγω των τελικών του ‘’survivor’’ (άκουσον άκουσον) τις ανάγκασαν να την ακυρώσουν.

Εμείς παρ΄όλα αυτά τις ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ»

Στη συνέχεια όμως ο Πρόεδρος πραγματοποίησε και παρέμβαση σε τοπικό ραδιόφωνο εξηγώντας λεπτομερώς τα στάδια της συμφωνίας για τη συναυλία με τις δύο καλλιτέχνιδες.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του με τις κατηγορίες και τα «καρφιά» να μη λείπουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα