Έκτακτα μέτρα προστασίας ζητάει ο Ολυμπιακός…

 

H ένταση ανάμεσα στους «αιώνιους» κλιμακώνεται, στο πλαίσιο των φετινών τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε με επιστολή προς την κυβέρνηση, στα… εμπρηστικά posts του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μετά το φινάλε του τρίτου τελικού, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε… μπουρλότο στον τέταρτο μέσω instagram, αναφέροντας μεταξύ άλλων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «θα υπάρξει ο νόμος του ΟΑΚΑ» και «φέτος ή εμείς ή κανείς». Η αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού ήρθε την Τρίτη (6/6) με επιστολή προς την κυβέρνηση. Αποδέκτες ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας  και ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Με την επιστολή τους, οι  «ερυθρόλευκοι» ζητούν την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις αναρτήσεις του, καθώς και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για την αποστολή του Ολυμπιακού στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ (8/6, 21:00).

Υπενθυμίζεται πως, λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε μήνυμα προς τους ανθρώπους των δύο στρατοπέδων, προειδοποιώντας πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση, θα τεθεί σε… κίνδυνο η διαχείριση του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα