Έκτακτη ενημέρωση των Ομοσπονδιών

 

Άμεση συνάντηση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA συγκάλεσε ο Μισέλ Πλατινί, εκφράζοντας την έκπληξή του για όλα αυτά που έγιναν στη FIFΑ. O Γάλλος παράγοντας καιρό εκφραζόταν κατά του Μπλάτερ, αλλά το τελευταίο 24ωρο έχει ξεσπαθώσει.

Ο πρόεδρος της UEFA προφανώς θέλει να αποσυνδέσει την Ομοσπονδία του από τη διεθνή και το κάνει με όσο θόρυβο μπορεί, δύο μέρες πριν από τις προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της FIFA. Αφού ολοκληρωθεί το συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής θα καλέσει – οι πληροφορίες λένε την Πέμπτη –όλες τις ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες για τα τεκταινόμενα στη FIFA.

Πάντως, όσο καθαρό κι αν είναι το κούτελο του Πλατινί και των συνεργατών του, προκαλεί γέλιο στην ελληνική κοινωνία το συμβάν που θέλει τη FIFA να «κολυμπάει στη λάσπη», την ώρα που «μαλώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο για  να συμμορφωθεί!

Οι συλλήψεις που έχουν γίνει είναι μόνο η αρχή. Οι έρευνες συνεχίζονται σε βάθος και ήδη έχουν ανοιχτεί οι λογαριασμοί και μάλλον θα οδηγηθούν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στη δικαιοσύνη. Τα σκάνδαλα που έχουν αποκαλυφθεί, συν το πρόσφατο θέμα με την εταιρία που όριζε τους παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας, δυσφημούν το ποδόσφαιρο για τα καλά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα