Έλεος! Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ΕΠΟ, πάντως, θεωρεί πως με κάποιον μαγικό τρόπο ο τελικός θα γράψει ιστορία!

Πέρσι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεξήχθη χωρίς φιλάθλους για να προστατευτεί η κοινωνική ειρήνη, φέτος αναβάλλεται επειδή το Πανθεσσαλικό είναι ακατάλληλο. 

Φιάσκο και φέτος ο θεσμός, νομίζαμε πως είχαμε ξεμπερδέψει με τη διοίκηση Γκιρτζίκη, ήρθε τώρα η επιτροπή εξομάλυνσης να διοργανώσει έναν τελικό μέσα σε πανικό, αφού δεν ήξερε ποια έδρα να ορίσει και τελικά όρισε την πλέον… ακατάλληλη. Συγχαρητήρια σε όλους!

Επίσημη δικαιολογία, το ότι τα εισιτήρια δεν είναι αριθμημένα. Πάλι καλά που δεν έφυγαν οι αποστολές για το Βόλο… Την απόφαση της αναβολής την χρεώνεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Διαβάστε την αλλόκοτη ανακοίνωση της ΕΠΟ μετά την απόφαση της ΓΓΑ για αναβολή, με την οποία υπονοεί πως με κάποιον τρόπο θα… προλάβει να αριθμήσει τα καθίσματα:

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στην σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα