Έλεος! Πάλι στον «αέρα» ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

 

Ακόμη στην εντατική το ελληνικό ποδόσφαιρο, πάλι ένας αγώνας γιορτή κινδυνεύει να μετατραπεί σε ματς-παρωδία ή ακόμη χειρότερα σε τελικός-τραγωδία!

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά, καθώς οι εργασίες που γίνονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο δεν έχουν την απαιτούμενη… ταχύτητα. Κι αν η αστυνομία θεωρεί πως θα τα καταφέρει με τα πούλμαν που θα έρθουν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και θα σταθμεύσουν μακριά από το στάδιο (με στόχο να μπουν οι μεν «κιτρινόμαυροι» οπαδοί στο ένα πέταλο και οι «ασπρόμαυροι» στο άλλο) το τι θα γίνει εντός περιβάλλοντος γηπέδου είναι ένα άλλο θέμα! Πάντως, πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. αιτήθηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 18:00 και όχι στις 20:30 για όσο το δυνατόν περισσότερη… ηλιοφάνεια. Δύσκολα το κανάλι που μεταδίδει την αναμέτρηση θα το δεχθεί.

Ο Ζήσης Βρύζας μέχρι που σκέφτεται να αναβάλει τον τελικό προκειμένου να γίνει ότι πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο και δεν αποκλείεται τελικά η κόντρα των «Δικέφαλων» με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας, να διεξαχθεί την… πατροπαράδοτη μέρα του θεσμού, την Τετάρτη, στις 10 Μαΐου.

Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν προγραμματίζει τον τελικό από την αρχή της χρονιάς και η διοίκηση της ΕΠΟ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο τελικός γίνεται «μπαλάκι» μεταξύ ημερομηνιών και γηπέδων…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα