Έλληνας ομογενής μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μετά από σεξουαλικό όργιο (φωτο)

Με την ίδια του τη ζωή πλήρωσε ένας Έλληνας ομογενής τη συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο. Πρόκειται για τον 20χρονο Mάνο Οικονομίδη ο οποίος  ξυλοκοπήθηκε άγρια και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι New York Daily News.

Ο νεαρός βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην εξώπορτα ενός διαμερίσματος στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ και αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε λίγη ώρα μετά.
Η εφημερίδα αναφέρει πως η δολοφονία του νεαρού Έλληνα ήταν αποτέλεσμα της συμμετοχής στου σε έναν σεξουαλικό όργιο μαζί με έναν ακόμα άντρα και μια κοπέλα.

Η βραδιά των τριών αν και έγινε με την συναίνεση τους, κατέληξε στην άγρια δολοφονία του 20χρονου, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος ξεκίνησε να τραβάει με την κάμερα του κινητού τα όσα διαδραματίζονταν στο δωμάτιο.
Στη συνέχεια, η κοπέλα που συμμετείχε στο όργιο φέρεται να δήλωσε στο αγόρι της πως την βίασαν, ενώ το βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης των διαμερισμάτων όπου βρέθηκε ο Οικονομίδης δείχνει τρεις άντρες να τον καταδιώκουν.
Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram το οποίο έγραφε « Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»».
«Μου είπε πως λυπάται πολύ για την αναστάτωση, αλλάτου επιτέθηκαν. «Με χτύπησαν στο κεφάλι, με χτύπησαν με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ»», δήλωσε ο ένοικος του διαμερίσματος στην πόρτα του οποίου βρέθηκε ο αιμόφυρτος 20χρονος.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκτός από τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε, διαπιστώθηκε πως τον είχαν μαχαιρώσει αρκετές φορές στο στήθος και την πλάτη.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά την υπόθεση με τα άτομα του μετείχαν στο σεξουαλικό όργιο να θεωρούνται μάρτυρες κλειδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα