Έμειναν στο 0-0 ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ έληξε το ματς στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης παρά τις ευκαιρίες τους δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Κακό σε γενικές γραμμές ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα και πίεσε, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο ΠΑΣ ήταν εντυπωσιακός στο τελευταίο τέταρτο, όμως έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν την εκπνοή οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν «κλέψει» το ματς, όμως ο Σελίν στάθηκε άτυχος αφού η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι.

Καλή η διαιτησία του Σκουλά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (60’ Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (76’ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (60’ Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε
Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (63΄ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89’ Σελίν), Μανιάς (85’ Γκοντό)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα