Έμεινε ζωντανός και συνεχίζει ο ΟΦΗ!

Η τιτάνια προσπάθεια των παραγόντων του ΟΦΗ είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγή της πλέον μελανής σελίδας στην ιστορία των τελευταίων χρόνων της ομάδας.

Η διοίκηση κατάφερε να διευθετήσει τις εκκρεμότητές της απέναντι στους ποδοσφαιριστές που όφειλε χρήματα, μέσα στη διορία που της είχε δώσει η Λίγκα, με αποτέλεσμα να αποφύγει την – προσωρινή ή μόνιμη – αποβολή της από το πρωτάθλημα και την αφαίρεση βαθμών, η οποία θα ισοδυναμούσε με υποβιβασμό!

Ως εκ τούτου, ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ συνεχίζονται και οι διεργασίες για τη μετάβαση της ΠΑΕ στη νέα εποχή, με το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τον όμιλο επενδύσεων από το Κατάρ.

Οι Κρητικοί ήθελαν να κερδίσουν χρόνο, τόσο σε ότι αφορά στις οφειλές τους, όσο και στην υπόθεση της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, εξαιτίας της οποίας η Λίγκα επεδίωξε την αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί το απαιτούμενο διάστημα, ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις για το ιδιοκτησιακό. Με… κόπο και… βάσανα, οι παράγοντες του Ομίλου πέτυχαν να διευθετήσουν όλα τα ζητήματα και να κοιτάξουν με ελπίδα την επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα