Έμεινε στον… Πειραιά η προεδρία της Λίγκας!

Με συνοπτικές διαδικασίες και ομόφωνα εξελέγη ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε ως υποψηφιότητα την Τρίτη (1/7) το πρωί. Ο Γιάννης Μώραλης παρέδωσε τη σκυτάλη στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρη Αγραφιώτη!

Επί της ουσίας, η προεδρία της Λίγκας έμεινε στον… Πειραιά και μάλιστα με την ψήφο του «αιώνιου» αντιπάλου, Παναθηναϊκού, που θα αντιπροσωπεύεται από τον Στράτο Σωπήλη, ο οποίος εξελέγη στη θέση του αναπληρωτή. Μάλιστα, σε μία – πιθανόν – συμβολική κίνηση, την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αγραφιώτη πρότεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και την υποψηφιότητα του Στράτου Σωπήλη, για τη θέση του αναπληρωτή, πρότεινε ο Γιάννης Βρέντζος, του Ολυμπιακού!

Ο νέος πρόεδρος εξελέγη με 18 ψήφους και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Πλέον, το νέο προεδρείο μπορεί να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, έχοντας την απόλυτη συμπαράσταση όλων των μελών, τα οποία ψήφισαν υπέρ της εκλογής του κ. Αγραφιώτη.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Τάκης Αγραφιώτης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ τη διετία 2007-09, ενώ από το 2012 έως τον Μάιο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχει υπάρξει άμεσος συνεργάτης του, τότε, υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίον διατηρεί στενή φιλία από την εποχή που ήταν προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Στις 7 Οκτωβρίου 2013 ο Τάκης Αγραφιώτης ανέλαβε πόστο γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη σε Άρη και ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα