«Έμπορος ελπίδας ο ΣΥΡΙΖΑ»

 Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στα Παραπολιτικά 90.1. H βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι «εμφανίζεται ως ένας έμπορος ελπίδας» ενώ αναφερόμενη στις επικείμενες ευρωεκλογές τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ανατραπεί, όποιο και αν είναι το  αποτέλεσμα».

« Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ “στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν” είναι μετέωρο δήλωσε αρχικά η Λιάνα Κανέλλη. «Είναι ανοησία να λέει κάποιος ότι θα ανατραπεί το σύμπαν αν υπάρχει διαφορά στα ποσοστά. Δεν πρόκειται να ανατραπεί η κυβέρνηση, επειδή κάποιος θα έρθει πρώτος και κάποιος δεύτερος;» σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ και υπογράμμισε «Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μετέωρο. Το μαχαίρι και το πεπόνι των εκλογών το έχει η κυβέρνηση εκ των πραγμάτων».

«Κατά την άποψη του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως ένας έμπορος ελπίδας» ανέφερε η κ. Κανέλλη και τόνισε «προσπαθεί η αντιπολίτευση με τεχνάσματα να σε μαντρώσει. Το ίδιο έγινε και με τον Γιωργάκη που πούλαγε ότι έχει λεφτά».

«Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μιλάμε με όρους στοιχήματος. Αν είχε ανοίξει μια πολιτική συζήτηση όσων αφορά στις Ευρωεκλογές θα μιλούσαμε για «ποια Ευρώπη και για ποιούς» και συμπλήρωσε: «Το ΚΚΕ είναι το πιο ευρωπαϊκό κόμμα, αλλά η Ευρώπη δεν ανήκει στους λαούς της σήμερα. Η Ευρώπη δεν είναι ομάδα να πεις φεύγω, δεν γουστάρω. Δεν έχεις ελευθέρας».

Για Χρυσή Αυγή

«Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Δηλώνω νόμιμος και μετά βγαίνω και τραμπουκίζω και μετά επικαλούμαι την νομιμότητα» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση που έχει το συγκεκριμένο μόρφωμα από την δικαιοσύνη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα