Έμπρακτη στήριξη της NOVA στη Super League

 

Εξομάλυνση σχέσεων μεταξύ της Super League και της NOVA. Οι δύο πλευρές που μάχονταν τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από το κουρασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό του αθλήματος και του κοινού τους προϊόντος!

Η NOVA αποφάσισε να ακυρώσει τη ρήτρα των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβάλει στη Super League για τη διατάραξη του προγράμματος του τηλεοπτικού καναλιού, μετά την αναβολή  16 αγώνων σε διάστημα 10 ημερών (μιλάμε για τις δύο πρώτες αγωνιστικές). Το τηλεοπτικό δίκτυο βλέποντας πως μετά την αναμπουμπούλα του Αυγούστου το πρωτάθλημα ξεκίνησε κανονικά και μάλιστα από την τρίτη αγωνιστική όπως είχε αιτηθεί, απέσυρε τη ρήτρα, που στην πραγματικότητα θα ακύρωνε την πληρωμή μίας ολόκληρης δόσης και κάτι παραπάνω.

Οι ΠΑΕ περίμεναν εδώ και μέρες την καταβολή της πρώτης δόσης και είχαν στείλει εξώδικο λόγω της καθυστέρησης της αποπληρωμής. Η ΝΟVA όσο απαιτούσε τη ρήτρα δεν έμπαινε στη διαδικασία να εξοφλήσει, αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν και μέχρι τις 12 Οκτώβρη θα έχει μοιράσει στις ΠΑΕ 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ίσως το καλό ξεκίνημα (έντονος ανταγωνισμός και βελτιωμένη διαιτησία) να έπαιξε το ρόλο του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα