Έναρξη λειτουργίας για τη Λοταρία του Wyoming ανακοίνωσε η Ιntralot

Tην έναρξη λειτουργίας για τη Λοταρία του Wyoming η Intralot USA, θυγατρική του ομίλου Ιntralot στις ΗΠΑ.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24 Αυγούστου γράφτηκε η πρώτη σελίδα της ιστορίας της λοταρίας με την πώληση των πρώτων λαχείων στην κ. Mary Ogg από το Sheridan. Ήταν η τυχερή μιας λίστας περίπου 27.000 συμμετεχόντων που μέσω μιας προωθητικής ενέργειας έλαβαν μέρος στην έναρξη της Λοταρίας. Εκτός από την επιλογή του πρώτου λαχείου, η κ. Ogg κέρδισε επίσης ένα καινούργιο αυτοκίνητο Jeep Wrangler, καθώς και δωρεάν συμμετοχή στο διαπολιτειακό παιχνίδι Mega Millions για ένα χρόνο.

 

Ο κ. Jon Clontz, διευθύνων σύμβουλος της WyoLotto™, δήλωσε: «Η έναρξη της Λοταρίας του Wyoming ήταν μια πρόκληση, αλλά και παράλληλα μια συναρπαστική εμπειρία. Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε τον περασμένο Οκτώβριο και καταφέραμε να εγκαινιάσουμε τη Λοταρία μετά από μόλις 10 μήνες είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα! Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε χωρίς προβλήματα στα συστήματα, την τεχνολογία και τα σημεία πώλησης!

Η πολύ ομαλή έναρξη οφείλεται στην έμφαση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια. Θεωρώ ότι η συνταγή της επιτυχίας κρύβεται στο συνδυασμό της υψηλής ποιότητας εμπειρίας του προμηθευτή τυχερών παιχνιδιών μας, της Intralot ΙΝΛΟΤ +0,57%, καθώς και των εργαζομένων της Λοταρίας. Οι δύο ομάδες εργάστηκαν σκληρά αμέτρητες ώρες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι θα τηρηθούν οι προθεσμίες και οι στόχοι που τέθηκαν. Η Intralot ΙΝΛΟΤ +0,57% μαζί με το προσωπικό της Λοταρίας διατήρησαν μια ομαδικά προσανατολισμένη στάση και μια θετική και ενθαρρυντική διάθεση που οδήγησε στην επιτυχή έναρξη χωρίς ιδιαίτερες ανησυχίες».

 

Ο κ. Clontz πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και είμαι απλά έκπληκτος από το αποτέλεσμα που μόλις είδαμε! Η έναρξη ενός τόσο σύνθετου έργου σε μόλις 10 μήνες είναι ένα σημαντικό επίτευγμα! Το ότι έγινε με τόση λεπτομέρεια και υψηλή ποιότητα το καθιστά ακόμη πιο σημαντικό! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ικανούς και έμπειρους ανθρώπους της Intralot ΙΝΛΟΤ +0,57%, καθώς και όλους τους συνεργάτες και εμπλεκόμενους φορείς που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη έναρξη»!

 

Μετά από προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την επιλογή συνεργάτη για τη λειτουργία της Λοταρίας και την παροχή των σχετικών υπηρεσιών που έγινε το Δεκέμβριο του 2013, οι τρεις μεγαλύτεροι προμηθευτές του κλάδου υπέβαλαν τις προτάσεις τους. Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο και αξιολόγησή τους, η Λοταρία ανέθεσε το έργο στην Intralot, η οποία σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Η εταιρεία υπέγραψε με τη Λοταρία 5ετές συμβόλαιο με τη δυνατότητα τριών επιπλέον 5ετών ανανεώσεων.

 

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η Intralot  παρέχει υπηρεσίες για τη προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του νέου Κεντρικού Συστήματος και των λειτουργικών συστημάτων της Λοταρίας, των τερματικών της και του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου. Επιπλέον, η εταιρία παρέχει εξειδικευμένο προσωπικό που προσλαμβάνει και εκπαιδεύει τους πράκτορες, και συνεργάζεται μαζί τους με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot USA, κ. Tom Little, τόνισε: «Από τον Απρίλιο που αναλάβαμε το έργο, συνεργαζόμαστε στενά με τη Λοταρία του Wyoming για να εξασφαλίσουμε την επιτυχή και ασφαλή έναρξη της λειτουργίας της. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί αυτό αποτελεί το 14ο έργο της εταιρείας στις ΗΠΑ και τη δεύτερη έναρξη νέας λοταρίας που φέρνουμε εις πέρας στην Αμερική, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της Λοταρίας του Άρκανσο το 2012.

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος, καθώς η Λοταρία την πρώτη ώρα λειτουργίας της σημείωνε πωλήσεις $1.000 το λεπτό και συνολικά προτού την πρώτη κλήρωση έφτασε τα $401,638. Το ποσό αυτό πλησίασε τον στόχο πωλήσεων ολόκληρης της πρώτης εβδομάδας. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με την ομάδα της WyoLotto™ και ευελπιστούμε στη συνέχιση μιας μακράς και επιτυχούς συνεργασίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα