Ένας Ιντέγε… ολόκληρη η ΑΕΚ

«Όσο κόστισε ο Ιντέγε, κοστίζει ολόκληρη η ΑΕΚ…». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και αποτελούν μία έμμεση απάντηση στις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι.

Ο Μιλοβάνοβιτς μίλησε στον Τύπο της Σερβίας, κάνοντας αναφορά στην πολιτική των μεταγραφών της ΑΕΚ, αλλά και στην πορεία της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε:

Η τύχη είναι με τους δυνατούς. Νομίζω όμως ότι ήμασταν καλύτεροι. Μεγάλη νίκη. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε πέναλτι, το έχασε ο Μπουονανότε, το έβαλε ο Βάργκας. Θρίαμβος. Μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έχει 20 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από την ΑΕΚ. Όσο κόστιζε ο Ιντέγε, παίρνουν όλοι στην ΑΕΚ. Τις δύο τελευταίες περιόδους δεν δώσαμε χρήματα για αγορές. Ο πρόεδρος βέβαια προσπαθεί πάρα πολύ και στηρίζει την ομάδα. Μετά το ματς μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε “δώσ’ τους πριμ 150.000 ευρώ”. Είναι πάντα δίπλα μας.

Έχει ξημερώσει άλλη μέρα. Πάμε παρακάτω. Είμαστε στη 2η θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάνω από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, που έχει δώσει 30 εκατ. ευρώ αυτά τα χρόνια. Εμείς όμως έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ευτυχισμένο θα είμαι όταν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα. Φέτος δεν γίνεται, αλλά θα έρθει το 2017.

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου. Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Μόνο αν έρθει κάτι το εξωπραγματικό μπορώ να την αφήσω. Σέβομαι την Εσπανιόλ, αλλά…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα