Ένας «πιστολέρο» στην επίθεση της Μπορντό!

Ο «πιστολέρο» καθαρίζει τα πιστόλια του και ετοιμάζεται για νέες… αποστολές, αυτή τη φορά στα γαλλικά γήπεδα! Ο Κώστας Μήτρογλου θα συνεχίσει – εκτός απρόοπτου – την καριέρα του στην Μπορντό, μετά τη συμφωνία των Γάλλων με τη Φούλαμ!

Οι «cottagers» δέχθηκαν κρούση από τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας και σε χρόνο ρεκόρ κατέληξαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού, με αντάλλαγμα το ποσό των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί και στο τυπικό της σκέλος άμεσα, καθώς ο Μήτρογλου ενημερώθηκε ήδη από την ομάδα του και απομένει να συμφωνήσει και ο ίδιος στους όρους της συνεργασίας του. Με δεδομένη την επιθυμία της ομάδας του να τον παραχωρήσει και του ιδίου να εξακολουθήσει να αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο και όχι στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, όπου θα συμμετάσχει φέτος η Φούλαμ, η μετακίνηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Η Μπορντό κατάφερε με συντονισμένες και αστραπιαίες κινήσεις να κλείσει μία σημαντική μεταγραφή, τη στιγμή μάλιστα που ο Μήτρογλου παρουσιαζόταν έτοιμος να μεταγραφεί στην Τουρκία και δη σε μία εκ των Τράμπζοσνπορ ή Μπεσίκτας. Με την παραχώρηση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού στην Μπορντό, η Φούλαμ θα αποσβέσει μέρος των 16 εκατομμυρίων που δαπάνησε για την αγορά του από τον Ολυμπιακό, μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα