Ένας πρωταθλητής στην άμυνα του ΠΑΟΚ!

Τρεις ευρωπαϊκοί τίτλοι, πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα… συνθέτουν την εμπειρία ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος γεννήθηκε για να είναι πρωταγωνιστής και ηγέτης! Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Πορτογάλο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα!

Η μεγάλη μεταγραφή που είχε υποσχεθεί ο Ιβάν Σαββίδης στους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Πορτογαλία, η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατέληξε σε συμφωνία με τον 33χρονο διεθνή στόπερ, για συμβόλαιο ενάμισι έτους. Ο Ρικάρντο Κόστα βρίσκεται σε συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Σανίγια και αμέσως μετά θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ρικάρντο Κόστα έχει να επιδείξει μία εξαιρετική πορεία στην καριέρα του, με τίτλους και μεγάλες διακρίσεις. Έχει κατακτήσει ένα Champions League, ένα Europa League και ένα Intercontinental Cup με την Πόρτο, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τέσσερα πρωταθλήματα με τους «Δράκους» στην Πορτογαλία και ένα με τη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία, καθώς και δύο κύπελλα επίσης με την Πόρτο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η μεταγραφή του δεν προσδίδει απλώς ποιότητα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά και την ιδιαίτερη εκείνη ψυχολογία του πρωταθλητή, την οποία απέδειξε πως έχει ανάγκη ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα