Ένας «Σούπερ Αετός» για την άμυνα του Παναθηναϊκού!

Από την αγορά της Αφρικής και συγκεκριμένα της Νιγηρίας είναι πιθανόν να προέλθει, τελικά, η δεύτερη προσθήκη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, καθώς η ομάδα της Αθήνας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αζουμπουίκε Εγκβουέκβε!

Ο παίκτης είναι διεθνής 33 φορές με τους «Σούπερ Αετούς» και ανήκει στην ομάδα Warri Wolves. Είναι 25 ετών και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Για τον Εγκβουέκβε υπάρχει ενδιαφέρον και από την ιταλική Ουντινέζε, η οποία παρουσιάζεται από τους Ιταλούς να τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να μπαίνει «σφήνα» στην περίπτωσή του και να καταθέτει πρόταση για την απόκτησή του, προσφέροντας πολλά μπόνους στην ομάδα της Νιγηρίας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της σημαντικής αυτής αφρικανικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και αγγλικοί σύλλογοι, ωστόσο ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να έχει προχωρήσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται να κλείσει τη μεταγραφή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα