Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελή Παντελίδη

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Σαν σήμερα, 18 Φεβρουαρίου του 2016, η είδηση άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα, τα πρωινά προγράμματα τη μετέδωσαν με κάθε επιφύλαξη και άπαντες έμειναν άλαλοι. Ήταν αλήθεια… Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που ακόμα συζητείται, ενώ στο μοιραίο τζιπ επέβαιναν επίσης η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη σκόρπισε θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του, οι οποίοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας για το ετήσιο μνημόσυνο του. Πάντως, ανήμερα του δυστυχήματος, συγγενείς και λιγοστοί φίλοι βρέθηκαν στον τάφο του για να του κάνουν το εθιμοτυπικό τρισάγιο, με τη μητέρα του, Αθηνά, για μία ακόμα φορά να είναι η τραγική φιγούρα.

Το πρωί του Σαββάτου ο συνεργάτης και φίλος του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε πως ο Παντελίδης ετοίμαζε συνεργασία έκπληξη με γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Ιδού τι είπε στην εκπομπή “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου” της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Ο Παντελής ήταν να συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο στο Fantasia, έτσι το είχαν κλείσει και μετά θα συνεργαζόταν με το Νότη Σφακιανάκη… Τα είχαν βρει και είχαν μιλήσει και μάλιστα είχαν πει να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί για να δείξουν στο κοινό ότι δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό μεταξύ τους, όμως ντράπηκε ο Παντελής! Αλλά ναι… ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Σφακιανάκη και είχαν γίνει συζητήσεις για να γίνει αυτό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα