Ένα βήμα πριν από τον γκρεμό

Ένας ιταλικός σύλλογος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Πάρμα βλέπει κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού και της οικειοθελούς χρεοκοπίας.

Έως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση, με την ιταλική λίγκα να αναφέρει πως συνεχίζονται οι έλεγχοι στα οικονομικά του συλλόγου, τη στιγμή που εκκρεμεί για τις 19 Μαρτίου η ακροαματική διαδικασία για πιθανή πτώχευση του συλλόγου.

Ρεπορτάζ της γείτονας χώρας θέλουν τον πρόεδρο Τζιαμπιέτρο Μανέντι να έχει ήδη αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Πάρμα, ωστόσο δεν αληθεύουν με νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν προχωρήσει σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κλαμπ, όπως το πούλμαν της ομάδας, ενώ κανένα μέλος της ομάδας δεν έχει πληρωθεί από τον Ιούλιο του 2014. Ο αγώνας με την Ουντινέζε αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας του συλλόγου να καλύψει τα έξοδα για την ασφάλεια στο «Ένιο Ταρντίνι».

Σε περίπτωση που η Πάρμα διαλυθεί και υποβιβαστεί, τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της θα μετρήσουν κανονικά στην υπόλοιπη βαθμολογία, αλλά τα εναπομείναντα ματς θα κατακυρωθούν με 3-0 υπέρ του εκάστοτε αντιπάλου της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα