Ένα παράξενο και ιστορικό ματς

Το ματς Παλέρμο-Ελλάς Βερόνα την ώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο είτε αρχίζει σε λίγη ώρα, είτε τελείωσε προ ωρών. Αν έχει τελειώσει, ψάξτε το αποτέλεσμα, αν όχι τότε κάντε λίγη υπομονή.

Πρόκειται για παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Υπάρχει, λοιπόν, ένας παράξενος κανονισμός που ισχύει στην Ιταλία και μόνο. Σύμφωνα με αυτόν, οι ομάδες που υποβιβάζονται παίρνουν ένα βοήθημα από την ιταλική ομοσπονδία που δίδεται ανάλογα με τα χρόνια που αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία.

Αυτό τι σημαίνει. Ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι Παλέρμο-Ελλάς Βερόνα, η φιλοξενούμενη ομάδα – ήδη υποβιβασμένη – θέλει να πέσει η νεοφώτιστη Κάρπι και να σωθεί η Παλέρμο, διότι με αυτόν τον τρόπο θα πάρει υπερτριπλάσιο βοήθημα. Βλέπετε, η Κάρπι είναι νεοφώτιστη και θα πάρει ένα μικρό ποσό, ενώ η Παλέρμο είναι χρόνια στην κατηγορία και θα μοιραστεί τα χρήματα με τη Βερόνα. Για να κάνουμε πενηνταράκια, σας λέμε απλά πως αν πέσει η Κάρπι, η Βερόνα θα καρπωθεί 15.000.000 ευρώ!

Η διοίκηση της Κάρπι ζήτησε από διάφορους… εισαγγελείς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για να διαπιστώσουν αν η Βερόνα θα παίξει γερά στο ματς, ή αν θα το δώσει. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα