Ένα σπίτι για την «ορφανή» Νταίζη

Νέα στέγη ψάχνει η σκυλίτσα που άφησε «ορφανή» ο ακορντεονίστας της Ρήγα Φεραίου. Η μικρή Νταίζη από τις πρώτες ώρες βρίσκεται σε καλά χέρια που την φροντίζουν, αλλά ήρθε η στιγμή να αναζητήσει το νέο της σπιτικό.

Η εξαιρετική εκτίμηση και συμπάθεια της οποίας τύγχανε ο Πολωνός ακορντεονίστας, είχε αντίκτυπο και στη μικρή και γλυκιά σκυλίτσα, που τον ακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι όταν ο ακορντεονίστας έφυγε από τη ζωή, πολλοί έσπευσαν να φροντίσουν την Νταίζη. Το μικρόσωμο σκυλάκι που είναι μεγάλης ηλικίας φιλοξενήθηκε σε ένα σπίτι της περιοχής των Υψηλών Αλωνίωνμ κοντά σε εκείνο στο οποίο ζούσε με τον ακορντεονίστα, με αποτέλεσμα να αναζητά συνεχώς των ιδιοκτήτη του.

Έτσι βρέθηκε νέα στέγη για την Νταίζη, ωστόσο τώρα αναζητείται ο επόμενος ιδιοκτήτης, που θα το περιθάλψει για τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η γυναίκα που το φιλοξενεί έδωσε όλα τα στοιχεία με ανάρτησή της στο facebook ώστε να βρεθεί το νέο σπίτι της Νταίζης:

«Όλοι θυμόμαστε τη Νταίζη.. Τη σκυλίτσα του ακορντεονίστα της Ρήγα Φεραίου, που βρήκε τραγικό θάνατο μονός του σε ένα διαμέρισμα και τη πιο πίστη του φίλη δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η Νταιζούλα, πέρασε δύσκολες μέρες αποχωρισμού, ήταν ανήσυχη και τον έψαχνε για καιρό. Ήταν μαζί του βλέπετε από κουτάβι και τώρα έχει γίνει γριούλα. ακόμα διατηρεί μία ανησυχία στο σπίτι φιλοξενίας της, ψάχνουμε όμως τον άνθρωπο που θα φέρει γαλήνη στη ψυχή της και θα έχει χρόνο να ασχολείται μαζί της.

Λατρεύει τις βόλτες και είναι ενεργητική πάρα τα χρονιά της, τα πάει άψογα και αισθάνεται καλά σε χώρο και με άλλα ζώα. Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ζώου και ζητάμε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για αυτή που να έχει χρόνο να κάνουν παρέα . Παρακαλώ κοινοποιήστε τη.

Πρέπει να βρει τον άνθρωπο που θα της προσφέρει τα καλύτερα γεράματα της! Τηλ. 6934069109».

http://www.thebest.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα