«Ένα τίποτα είναι»: Ποιος «άδειασε» δημόσια την Τζένη Μπαλατσινού (βίντεο)

Για τη δικτατορία κάποιων προσώπων στην ελληνική τηλεόραση αλλά και το πώς νιώθω για την προσωπικότητα, τηλεοπτική και μη, της Τζένης Μπαλατσινού τοποθετήθηκε δημόσια προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του πάνελ του «Πρωινού».

«Δεν μπορώ πια τη δικτατορία κάποιων προσώπων. Βλέπεις ότι κόβεται μια εκπομπή και αυτό το πρόσωπο σε 2 εβδομάδες μέσα έχει πάλι δουλειά! Αφού δεν τους θέλει ο κόσμος!» είπε ο Χάρης Σιανίδης «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά το Νίκο Μουτσινά, ο οποίος, αμέσως μετά το κόψιμο των «Ξαναδέστε τους», επέστρεψε στον Ant1. Τα πιο βαριά λόγια, ωστόσο, επιφύλασσε για την Τζένη Μπαλατσινού.

Για την ακρίβεια, συνέχισε την επίθεση που εξαπέλυσε και στο παρελθόν εναντίον της, λέγοντας ότι τον σνόμπαρε επανειλημμένα στο παρελθόν, και κατέληξε ξεσπαθώνοντας : «Η Μπαλατσινού είχε πει στον Νίκο Γεωργιάδη: ”Καλά θα πας σε event του Σιανίδη;”. Στεναχωρήθηκα. Το καλοκαίρι έκανε διακοπές με τον δεύτερο ξάδερφό μου, τον Βασίλη Μπουλούμπαση. Και του έστελνε στο κινητό: ”Να ανεβάζεις φωτογραφίες με πρόσωπα πιο ιντελεκτουέλ”. Όχι μόνο για μένα. Είχε ανεβάσει και με κάποιους τραγουδιστές. Η Μπαλατσινού είναι άξια να κρίνει εμένα; Τι είναι; Ένα τίποτα είναι!»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα