Ένα 28χρονο μοντέλο στο τιμόνι του Λευκού Οίκου

Η Χόουπ Χικς, μία 28χρονη, πρώην μοντέλο, έμπιστη σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είναι από σήμερα η επικεφαλής του επικοινωνιακού τομέα του Λευκού Οίκου, την ώρα που η κυβέρνηση αναζητεί έναν νέο διευθυντή επικοινωνίας για να αντικαταστήσει τον Άντονι Σκαραμούτσι, ο οποίος απολύθηκε μόλις 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η Χικς θα συνεργάζεται με την γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι ως μία προσωρινή λύση για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή επικοινωνίας, ενώ ο Λευκός Οίκος στο μεταξύ θα προσπαθεί να βρει έναν μόνιμο αντικαταστάτη του Σκαραμούτσι.

Η Χικς υπηρετεί ήδη ως διευθυντής της στρατηγικής επικοινωνίας του Τραμπ και είναι ένας από τους πιο έμπιστους και αφοσιωμένους συνεργάτες του προέδρου. Ξεκίνησε ως γραμματέας Τύπου του Τραμπ, στην εκστρατεία του 2015, και το γραφείο της βρίσκεται ακριβώς έξω από το Οβάλ Γραφείο, ενώ διατηρεί στενούς δεσμούς με την κόρη του προέδρου Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος σημειωτέον είναι ο  ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα