«Ένιωσα πως ένα λιοντάρι θα με κατασπαράξει»

Το πώς κατάφερε να γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του 52χρονου βιαστή της Δάφνης περιέγραψε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, μια γυναίκα που είχε συναντηθεί με τον “τυφλό” Παναγιώτη Κοντζιλέλο στο σπίτι του, απαντώντας στην αγγελία που είχε δημοσιεύσει σε εφημερίδα. 

“Ένιωσα πως βρίσκομαι στο δάσος και ένα λιοντάρι είναι έτοιμο να με κατασπαράξει!”, τόνισε η γυναίκα που είπε πως πήγε στη Δάφνη για να συναντήσει τον άντρα αυτόν, καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα. Όταν έφτασε στο σπίτι είδε τον 52χρονο «τυφλό», μαζί με μια γυναίκα που της συστήθηκε ως σύντροφός του και αμέσως έφυγε.

“Γιατί φοράς σκούρα ρούχα”

Όπως λέει η καταγγέλλουσα, αμέσως απέκτησε μια άσχημη διαίσθηση και χαρακτηριστικά αναφέρει πως ένιωσε ότι πρόκειται ένα λιοντάρι να την κατασπαράξει! Δηλώνει βέβαιη πως ο άντρας αυτός δεν ήταν 95% τυφλός, όπως δήλωσε αρχικά, καθώς, όπως είπε, έχει δουλέψει με τυφλούς και εκείνος δεν συμπεριφερόταν έτσι. Μάλιστα, τη ρώτησε «γιατί φορά σκούρα ρούχα», ενώ στην ερώτησή της γιατί είχε γάζες στο κρεβάτι του, της απάντησε πως τον βοηθούν να κοιμηθεί…

Η γυναίκα λέει ακόμα πως ήθελε να φύγει το συντομότερο από εκεί και είπε στον Κοντζιλέλο πως τα χρήματα ήταν λίγα και πως θα επικοινωνούσε εκείνη μαζί του. Βγαίνοντας, αναφέρει πως είδε τη γυναίκα που είχε προηγουμένως συναντήσει μέσα στο σπίτι του δράστη σε απόσταση 500 μέτρων. Κατόπιν, κάλεσε ραδιοταξί και έφυγε: «Ακόμα φεύγω», είπε συγκλονισμένη..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα