Έντονη ενόχληση Μαξίμου για την ομιλία Μητσοτάκη στον Ευρω – αραβικό σύνδεσμο

Η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Ευρωαραβική σύνοδο, πώς αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός νέου τοπίου στην Ελλάδα είναι η κυβερνητική αλλαγή, ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου που εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του Προέδρου της ΝΔ.  

Το δελτίο τύπου μάλιστα φέρει τίτλο  “ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ”.

Ολόκληρο το Δελτίο τύπου:
Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο «Εταίροι για την ανάπτυξη», για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού.
Όσο για την ουσία των «ανησυχιών» που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα