Έντονος προβληματισμός παρά τη νίκη

Παιχνίδια που μέχρι πέρυσι ο Ολυμπιακός κατάφερνε να τα κερδίσει με το που πατούσε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, φέτος όχι μόνο δυσκολεύεται να επικρατήσει, αλλά χάνει και βαθμούς.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την εντός έδρας ισοπαλία σοκ κόντρα στον ΠΑΣ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν στη Λιβαδειά με ένα γκολ του Μήτρογλου στο 91’, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σαφώς και υπάρχει ικανοποίηση από τη νίκη και τους 3 βαθμούς που δεν επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει περισσότερο στη βαθμολογία, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν μπει κάτω από το… χαλάκι και δεν υπάρχει πρόθεση να κρυφτούν.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ή ακόμα και συναντήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία ώστε να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα για αυτή την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και φυσικά θα τεθεί επί τάπητος η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός (τουλάχιστον σέντερ μπακ) και σε δεύτερο πλάνο η απόκτηση ενός εξτρέμ αλλά και ενός επιθετικού. Επιπλέον, θα δοθεί και η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα