Έξαλλος ο Βερύκιος: Ασχοληθείτε με το γλωσσόφιλο της Σπυροπούλου

Μία ημέρα μετά τις τρομοκρατικές ενέργειες στις Βρυξέλλες το “Happy Day” επέστρεψε στη γνωστή του θεματολογία και ο Δήμος Βερύκιος φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος όταν βγήκε στον αέρα.

«Δεν σας είδα να έχετε και μεγάλη θλίψη! Από το πρωί ασχολείστε με το χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου, αν χώρισε ή δεν χώρισε!», σχολίασε ο δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια είπε:

«Σας παρακαλώ πολύ! Ασχοληθείτε τότε και με το γλωσσόφιλο της Σπυροπούλου με τον γιο του εργολάβου! Μας έχετε πρήξει από χτες! Ρε πάτε καλά; Βυθίζεται η Ευρώπη κι εσείς ασχολείστε με την κλειδαρότρυπα της καθεμιάς! Άντε μπράβο πρωί πρωί! Σιγά την είδηση αν χώρισε ή δεν χώρισε η Κατερίνα! Μαζευτείτε!».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διατήρησε την ψυχραιμία της και προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους: «Έχεις τα νεύρα σου και το καταλαβαίνω, αλλά μην αδικείς και μην συμψηφίζεις! Πάντα, έχουμε μια lifestyle ενότητα που ξεφυλλίζουμε τα περιοδικά. Η Κατερίνα είναι δικό μας κορίτσι και το παίξαμε (το θέμα). Τα της Κωνσταντίνας δεν ξέρουμε αν υφίσταται η σχέση και δεν σκοπεύουμε να τα προβάλουμε! Συ είπας!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα