Έξι μήνες αποκλεισμός για τον Μπομπ!

 

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο Ιράν. Αγωνίζεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, την Περσέπολις, είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα, ωστόσο μπλέκει διαρκώς σε περιπέτειες… Ο λόγος για τον Σόσα Μοκάνι.

Αφού κλήθηκε από τον Κάρλος Κεϊρός στην Εθνική ομάδα του Ιράν για πρώτη φορά το 2012 άρχισαν τα δράματα. Το 2014 έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο παίκτης που πετύχαινε το γρηγορότερο αυτογκόλ στην ιστορία του ιρανικού ποδοσφαίρου. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Απολαύστε το αυτογκόλ:

 

 

Το 2016 απασχόλησε τον ιρανικό κόσμο για άλλο λόγο, καθώς έκανε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο δύο γυναικών χωρίς σαρία. Αποτέλεσμα: Να συλληφθεί για «προσβολή και διάδοση της πορνείας στην κοινωνία» και να αθωωθεί μόνο όταν οι δικηγόροι του έπεισαν το δικαστήριο ότι κάποιος «χάκαρε» τον λογαριασμό του. Πάλι καλά.

Και ερχόμαστε στο σήμερα! Αυτή τη φορά το επίτευγμά του είναι μοναδικό. Σε μία προπόνηση εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο με ένα κατακίτρινο παντελόνι το οποίο αποτύπωνε πάνω του τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Ναι, τον Μπομπ Σφουγγαράκη! Ένας φίλαθλος φωτογραφήθηκε μαζί του, η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έτσι δημιουργήθηκε πανικός, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν να παίρνει μία τρομακτική απόφαση. Τιμωρία έξι ημερολογιακών μηνών για τον παίκτη, ο οποίος δικαιούται να επιστρέψει στην ενεργό δράση το Δεκέμβρη. Περισσότερα λόγια είναι περιττά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα