Έξωση από το θέατρό του σε γνωστό ηθοποιό

Θύμα της οικονομικής κρίσης έπεσε ο δημοφιλής ηθοποιός που είδε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται, μετά και την απόφαση έξωσης που αποδέχτηκε.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ο Κώστας Αρζόγλου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού πρέπει να εγκαταλείψει το «θεατρικό παιδί» του, το θέατρο Underground, και να βάλει λουκέτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, από σήμερα (3 Οκτωβρίου) είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει το θέατρό του, τον πολυχώρο Underground, που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή 4, με την διαδικασία της έξωσης. «Ο Κώστας Αρζόγλου διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Είναι πολύ απογοητευμένος από αυτό που συμβαίνει, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προοδευτικό θεατρικό στέκι που φιλοξενούσε “ψαγμένες δουλειές”, αλλά το έχασε για κάποια ενοίκια που χρωστούσε», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του.

«Ο Κώστας θα μπορούσε να κάνει ανακοπή της απόφασης έξωσης και να κερδίσει κάποια παράταση, αλλά για αυτό χρειάζονται χρήματα και ο χρόνος που θα κερδίσει δεν θα είναι μεγάλος. Οπότε ακολούθησε τον δρόμο του και τράβηξε οριστικά την κουρτίνα στο θέατρο που δημιούργησε με μεγάλες δυσκολίες, αλλά και με πολλή αγάπη!» εξομολογήθηκε ο φίλος του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα