Έπεσαν μέσα στον λάκκο που έσκαβαν!

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη Super League και την ΕΠΟ με την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα. Οι πολέμιοι της κρητικής ομάδας ήθελαν το κακό του συλλόγου από την πρώτη αγωνιστική, αλλά η απόσυρση του Ομίλου τους στοιχίζει για τα καλά.

Η Super League χάνει ρήτρες από τα τηλεοπτικά συμβόλαια, αλλά και η ΕΠΟ το ποσοστό που της αναλογεί από τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αγώνων του ΟΦΗ που ματαιώνονται! Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο κύριος χρηματοδότης της Super League, ο τηλεοπτικός σταθμός NOVA, βλέποντας την κατρακύλα όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα κλείσει τις κάνουλες τις επόμενες σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Μποροβήλος, ο Γιάννης Οικονομάκης και ο Γιώργος Γκιρτζίκης προσπαθούσαν με παρακαλετά και με υποσχέσεις να πείσουν τον Νίκο Μαχλά να κατεβάσει την ομάδα του στα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν τους έκανε τη χάρη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Super League έδωσε… σωρεία παρατάσεων στον ΟΦΗ για να πληρώσει χρέη, προκειμένου να παίξει με τον Πανθρακικό (κάτι που δεν είχε κάνει πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο), αλλά αυτή τη φορά οι Κρητικοί δεν ενέδωσαν!

Όταν σκάβεις τον λάκκο των άλλων, πολλές φορές πέφτεις και εσύ κατά λάθος μέσα και στην περίπτωση του ΟΦΗ –ο οποίος πολεμήθηκε για να ευνοηθούν ομάδες σαν τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο και τον Πλατανιά- το παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό. Κάποιοι τον ήθελαν αδύναμο, αλλά το παράκαναν και ο Όμιλος έσβησε από το φετινό ποδοσφαιρικό χάρτη, τραβώντας κι άλλους κάτω μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα