Έπεσαν οι υπογραφές για τις χορηγίες

Από πέρσι «κυοφορούσε» το σενάριο που ήθελε τον Ιβάν Σαββίδη να χορηγεί τη Super League για τα επόμενα δύο χρόνια με κάποια εταιρία συμφερόντων του.

Παρά τις δεσμεύσεις και τα σχέδια που έκαναν διάφορες ΠΑΕ βασιζόμενες στα χρήματα  που έταζε ο επιχειρηματίας, δεν είχε προχωρήσει τίποτα και η υπόθεση παρέμενε βαλτωμένη, μέχρι που σήμερα επήλθε η οριστική συμφωνία και «έπεσαν» οι υπογραφές.

Ο Σαββίδης θα διαφημίσει δύο εταιρίες του, τελικά, τη Σουρωτή και το Μακεδονία Παλλάς, στη τιμή που αρχικά είχε συμφωνηθεί για μία εταιρία. Το ποσό που θα παραχωρηθεί στις ομάδες της Λίγκας είναι συνολικά 6.000.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19. Τα 2,5 εκατομμύρια αντιστοιχούν στη φετινή και στην επόμενη σεζόν και το ένα εκατομμύριο παραχωρείται για τη σεζόν που πέρασε, διότι είχε δεσμευτεί γι’ αυτό ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ανακοίνωση με την οποία επισημοποιείται η συμφωνία αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι υπεγράφη η σύμβαση χορηγίας για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-19 του Πρωταθλήματος, μεταξύ της Super League και των εταιρειών «ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.» και  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα