Έπεσε απ’ την… Ακρόπολη ο Πανιώνιος, 2-0 τον ΟΦΗ που άξιζε κάτι περισσότερο

Προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος απέκτησε ο Πανιώνιος μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16».

Οι Κρητικοί στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και θα μπορούσαν να  φύγουν από την Αθήνα με καλύτερο αποτέλεσμα αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στη σπουδαιότερη από αυτές στο 65ο λεπτό έφτασαν μία ανάσα από το γκολ όταν μετά από κακό διώξιμο του Μπαντή, ο Όγκμποε έβαλε την κόντρα με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο δοκάρι του Έλληνα κίπερ.

Τελικά το γκολ ήρθε στην απέναντι εστία με τον Γεσίλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 77’ και πριν οι φιλοξενούμενοι προλάβουν να συνέλθουν στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζησαφί πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια, την οποία ολοκλήρωσε ιδανικά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (67′ Παπαγεωργίου), Χατζησαφί, Γκιοατά, Κορμπός, Σαββίδης (71′ Σαραμαντάς), Σιώπης (60′ Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Ρούσσος, Νάστος (89′ Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67′ Πουρτουλίδης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Όγκμποε, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα