Έπεσε νεκρή από την πολύ δουλειά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά στην περίπτωση της Mita Diran, η λαϊκή ρήση αποτελεί την τραγική πραγματικότητα, καθώς η νεαρή κοπέλα φέρεται να άφησε την τελευταία της πνοή λόγω εργασιακής υπερκόπωσης!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων, η Diran δούλευε ατελείωτες ώρες σε μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία στην Ινδονησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η νεαρή κοπέλα ξεπερνούσε πολλές φορές τις 30 ώρες συνεχούς δουλειάς και όπως αποκάλυψαν συνάδελφοί της, η Diran  κατανάλωνε υπερβολικές ποσότητες ενεργειακών ποτών προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει στους εξαντλητικούς ρυθμούς  της εργασίας της. Η τραγική ειρωνεία; Δύο 24ωρα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, η Diran είχε ποστάρει στο twitter το εξής μήνυμα: «30 ώρες δουλειά και ακόμη αντέχω!».

Από την όλη συμπεριφορά της, η νεαρή κοπέλα φαίνεται ότι δεν είχε καθόλου κοινωνική ζωή. Όλες τις οι συναναστροφές γίνονταν διαδικτυακά και αγαπημένο θέμα συζήτησης με τους followers ήταν η εξοντωτικών ρυθμών εργασία της. Για παράδειγμα, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα» η Diran εξομολογήθηκε τα εξής: «Σήμερα έχω τα κλειδιά των γραφείων για όγδοη συνεχή ημέρα… Είμαι ακόμη εδώ. Δεν έχω ζωή. Κάποιος να με βγάλει έξω παρακαλώ, για ποτά και διασκέδαση». Τον περασμένο μήνα, δε, σχολίαζε πάλι στο  twitter: «Γύρισα σπίτι πριν τα μεσάνυχτα, μετά από τρεις μεγάλες, εξοντωτικές εβδομάδες. Αποστολή Εξετελέσθη».

Δυστυχώς, όμως, η Diran δεν εξετέλεσε μόνο την αποστολή της αλλά και τον εαυτό της…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα