Έπιασαν τον διαρρήκτη, βρήκαν και τον χαμένο σκύλο!

Κλήθηκαν για διάρρηξη οικίας και όχι μόνο συνέλαβαν τον διαρρήκτη επί το… έργο, αλλά  εντόπισαν και τον σκύλο της παθούσας ιδιοκτήτριας, ο οποίος είχε χαθεί βγαίνοντας από την ανασφάλιστη πόρτα της μονοκατοικίας. Ο λόγος για τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Ν.Σμύρνης, οι οποίοι σε συνεργασία με την αντίστοιχοι Ομάδα Αγίου Δημητρίου ήταν πρωταγωνιστές στο “περίεργο” ως προς  την εξέλιξή του συμβάν. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

wpid-5978_343786555750057_1179970578_n_0-1-jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αποκαλύπτει σε σχετικό ρεπορτάζ της η γνωστή αστυνομική συντάκτης Νάντια Αλεξίου, στις 2 Οκτωβρίου η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Νέας Σμύρνης έλαβε σήμα κέντρου για «διάρρηξη σε οικία, με τον δράστη να βρίσκεται στο εσωτερικό» όπως ανέφερε ο πολίτης που κάλεσε στην Άμεση Δράση. Κατά την άφιξή τους στον τόπο του περιστατικού τα πληρώματα διαπίστωσαν ότι η διεύθυνση που είχε δηλωθεί ήταν λανθασμένη.

Ύστερα από σύντομη έρευνα στα σπίτια της γειτονιάς, εντόπισαν παραπλήσια μονοκατοικία που προσομοίαζε με αυτήν που είχε περιγραφεί στο τηλεφώνημα, και από μακροσκοπική έρευνα διέκριναν εξωτερικά ότι το παντζούρι ήταν σπασμένο και η πόρτα της εισόδου μισάνοιχτη. Στο εσωτερικό της μονοκατοικίας εντόπισαν τον δράστη να ψάχνει τα συρτάρια του κομοδίνου, έχοντας στα χέρια ρολόγια, αλυσίδες και χρυσαφικά τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα.

Από την Αστυνομία, ενημερώθηκε η ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, η οποία έσπευσε στο σπίτι της διαπιστώνοντας ωστόσο ότι ο σκύλος της έχει βγει από τη μονοκατοικία, προφανώς όταν ο δράστης παραβίασε την εξώπορτα και την άφησε ελαφρώς ανοιχτή.

wpid-fb_img_1444144999380

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαβίβασαν από τον ασύρματο αναζητήσεις με τα χαρακτηριστικά του σκύλου και η ΔΙΑΣ Αγίου Δημητρίου, εντόπισε τον τετράποδο «φυγά» τρομαγμένο. Λίγο αργότερα τον επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά του.

Όσο για τον 40χρονο διαρρήκτη, αυτός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα κατόπιν της δικογραφίας που σχηματίσθηκε.

(ΠΗΓΗ: nantiareport.wordpress.com / ΦΩΤΟ: ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ, FB)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα