Έπιασε τον… Άγιαξ από τα… κέρατα ο Πανιώνιος!

Μεγάλη νίκη, ισοδύναμη με… παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με σκορ 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην πόλη των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης φανέρωσε τις προθέσεις της από το πρώτο ημίχρονο, όταν στο 45’, ανέλαβε το προβάδισμα στο σκορ, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπουμάλ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ του Τσουκαλά, όμως οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 71’ ο Οικονόμου και στο 74’ ο Χατζηισαϊάς ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για τους φιλοξενούμενους και χάρισαν μία σπουδαία νίκη στην ομάδα τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης, με βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά και Χρυσούλα Κουρομπύλια. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χαρίσης, Κοροβέσης, Χατζηισαϊας, Ριβέρα και Οικονόμου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Ριβέρα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς (83’ Σαπαλίδης), Μπέριος, Τσάβες, Χαρίσης (81’ Γιάκος)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ν.Παπαδόπουλος, Τασούλης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου (90+1’ Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα (81’ Γκέζος), Χατζηισαϊας, Κολοβός (72’ Φούντας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα