Έργα στην Εγνατία Οδό από την COSMOTE

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώθηκε ότι από σήμερα Δευτέρα (7 Σεπτεμβρίου) έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, θα εκτελεστούν, εκ μέρους της COSMOTE A.E., εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας, περί τη χ.θ. Κ-460 του δεξιού κλάδου της Εγνατίας Οδού, στην περιοχή του Παληού Καβάλας.

Για το λόγο αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εγνατίας Οδού και για μήκος περίπου 2,5 χλμ. (χ.θ. K -460+000 έως χ.θ. K-462+300) θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την εγκατεστημένη κυκλοφοριακή σήμανση.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή, σύμφωνα με σχετική Απόφαση της Αστυνομίας, από ώρα 6:00 το πρωί της Δευτέρας 07/9/2015 έως και ώρα 17:00 της Παρασκευής 11/9/2015.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, να τηρούν τα όρια ταχύτητας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων και της σήμανσης των έργων και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή προς τις ομάδες συντήρησης που εργάζονται στην οδό.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα