Έργκους Κάτσε… καλά στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια

Επαφή με τον Έργκους Κάτσε, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου αναμένεται να έχει ο Φρανκ Άρνεσεν.

Ο διεθνής άσος εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες σε μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο άρθρο, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» διαψεύδουν τις φήμες που θέλουν την ΠΑΕ να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται έτοιμοι να καλέσουν τον Έργκους Κάτσε για νέο συμβόλαιο. Όπως τονίζεται, ο Φρανκ Άρνεσεν, μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θέλει να… κλειδώσει στην Τούμπα και στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Αλβανός μέσος.

Για τον λόγο αυτό, ο Δανός Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, αναμένεται στις αρχές του Σεπτεμβρίου να καλέσει την πλευρά του διεθνή άσου, ούτως ώστε να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως το υπάρχον ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια και η ανανέωση είχε γίνει την προηγούμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα