Έρχεται και υπογράφει ο Νικόλα Λεάλι!

Ο Νικόλα Λεάλι είναι τελικά ο εκλεκτός των ερυθρολεύκων για τη θέση του τερματοφύλακα, κάτι που αποδεικνύει ότι ο Στέφανο Καπίνο λογίζεται ως βασικός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έψαξαν για κάποιον έμπειρο ή έτοιμο πορτιέρο, αλλά για έναν παίκτη που θα πρέπει να πασχίσει για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα. Αν τα καταφέρει, έχει καλώς…

Ο Λεάλι είναι 23,5 ετών και ανήκει στη Γιουβέντους, όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Ο «γηραιά κυρία» τον αγόρασε δίνοντας 4.000.000 ευρώ στην Μπρέσια και αποκλείεται να τον πουλήσει με λιγότερα και στον Πειραιά γνωρίζουν και πως και ακριβό θα είναι το ενοίκιο για δανεισμό ενός έτους και πανάκριβη η οψιόν αγοράς. Ωστόσο, αυτή είναι η επιλογή τους, γιατί το τμήμα σκάουτινγκ εντόπισε καλά στοιχεία στον παίκτη, που αγωνίστηκε ως δανεικός – από το 2012 που τον απέκτησε η Γιούβε – στην Λαντσιάνο, τη Σπέτσια, τη Τσεζένα και τη Φροζινόνε.

Ο Ιταλός, αν άνηκε σε άλλη μεγάλη ομάδα ίσως και να είχε πάρει ευκαιρίες, αλλά στη Γιουβέντους του Μπουφόν ήταν αδύνατο. Στον Ολυμπιακό καλείται να κολυμπήσει αμέσως στα βαθιά. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα