Έρχεται ο Αστρίτ, φεύγει ο «Τζάνε», χειρουργείο ο Σιμόες

Θέματα ιατρικά, μετεγγραφικά και σχεδιαστικά μελετούν πυρετωδώς στην ΑΕΚ, καθώς πρέπει να γίνουν άριστες κινήσεις σε κάθε επίπεδο προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

Τρία πρόσωπα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο και ένα τέταρτο που αυτή τη στιγμή παραμένει κρυφό. Το πρώτο είναι ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς, ο Σουηδός μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έρεμπρο και κρατάει αυτή τη στιγμή την πρόταση της ΑΕΚ στα χέρια του. Ο ίδιος σε συνέντευξή του σχεδόν παραδέχθηκε πως την απόφαση θα την πάρει μαζί με την οικογένειά του και στην Ένωση έχουν επιστρατεύσει κάθε… Σουηδό που γνωρίζουν για να τον πείσουν να έρθει. Ο Μαϊστόροβιτς χειρίζεται την υπόθεση και ο… Γιόχανσον βοηθάει όσο μπορεί.

Η έλευση του Ατζάρεβιτς κρίνεται απαραίτητη, διότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να παρθεί η απόφαση για χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ νιώθει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός, ωστόσο δεν έχουν εξαφανιστεί οι ενοχλήσεις και επειδή έρχονται συνεχόμενα παιχνίδια και όχι κάποια διακοπή του πρωταθλήματος που θα ήταν πιο βολική, το ιατρικό τιμ θεωρεί πως το νυστέρι ίσως είναι τελικά η καλύτερη λύση. Ο Σιμόες δεν έχει πρόβλημα στην κόντρα και στο να βάλει το πόδι του στη φωτιά, ούτε στο σουτ (με την Κέρκυρα έκανε ένα από τα καλύτερά του στην Ελλάδα), αλλά χάνει σε επιτάχυνση, ταχύτητα και ταχυδύναμη και αυτό είναι σημαντικό. ΑΝ μπει στο χειτουργείο θα επιστρέψει στη δράση μετά από τέσσερις μήνες.

Τέλος, στην Ένωση υπάρχουν σκέψεις να παραχωρηθεί δανεικός ο Τζανετόπουλος και αυτό διότι έχει διαπιστωθεί μία στασιμότητά στην εξέλιξή του. Ο Άνταμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και προφανώς είναι μία επένδυση η οποία πρέπει να προσεχτεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα