Έρχεται ο Σα Πίντο, ακολουθεί ο Φερνάντο Σάντος!

Αντικρουόμενες –όπως στις περισσότερες δικαστικές υποθέσεις– είναι οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες των εμπλεκόμενων στην υπόθεση «Φύσσα-Σα Πίντο» και είναι εντελώς φυσιολογικό ο ανακριτής να ζητά περισσότερα στοιχεία.

Έτσι, μετά τις καταθέσεις του Γιώργου Σπανού, του Γιάννη Αγγελόπουλου, του Τάκη Φύσσα και του Πίτου Γκαρσία, σειρά θα πάρουν οι εμπλεκόμενοι από Πορτογαλία μεριά, ο προπονητής του Ατρόμητου στο περιβόητο παιχνίδι, Σα Πίντο και ο Φερνάντο Σάντος, τον οποίο έμπλεξε στην υπόθεση ο Φύσσας.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΠΑΟ εξομολογήθηκε προ ημερών στον ανακριτή ότι ο Σα Πίντο του μίλησε για τις πιέσεις που δέχθηκε πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι αυτές μεταφέρθηκαν και στον προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. Μετά από αυτές τις μαρτυρίες, ο ανακριτής είναι υποχρεωμένος να καλέσει τους δύο Πορτογάλους που μέσα στην καθημερινότητά τους θα πρέπει να προσθέσουν και την επίσκεψή τους στα ελληνικά δικαστήρια.

Η υπόθεση έχει ακόμη αρκετό ψωμί, αλλά πέρα από τις ενδείξεις για το συγκεκριμένο ματς, δεν έχουν αναδειχθεί αποδείξεις και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά αποδειχθούν αληθινές οι πιέσεις της διοίκησης, ποιος τις έχει προκαλέσει και γιατί. Την ίδια ώρα, εκκρεμεί φυσικά και η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει ο Γιώργος Σπανός κατά του Τάκη Φύσσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα