Έρχεται το πιο πολυθεματικό “Ανάδειξέ το”

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μία πλούσια θεματολογία έχει το “Ανάδειξέ το” αυτή την Τρίτη. Η Ευδοξία Φασούλα, Δικηγόρος, Δικαστική Γραφολόγος, παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των σεμιναρίων  Δικαστικής Γραφολογίας.

Στη συνέχεια ο Φώτης Αρχοντοβασίλης, Γενικός Χειρούργος, Εξειδικευμένος στη Χειρουργική των κηλών,  Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής , μιλάει για την κήλη των αθλητών και την αντιμετώπιση των κηλών με την τεχνική onstep.

Επόμενη καλεσμένη η Άννα Λάζου, Επίκουρη Καθηγήτρια Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ η οποία μιλάει για την φιλοσοφική έννοια της όρχησης.

Στη συνέχεια η  Αγνή Βλαβιανού – Αρβανίτη, Καθηγήτρια Βιολογίας, Πρόεδρος & Ιδρύτρια Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, μιλάει για τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας για την προστασία του βίου και του περιβάλλοντος.

Επόμενος καλεσμένος ο Κυριάκος Παχουλίδης, Υπεύθυνος ΜΚΟ το «Σπίτι της συνεργασίας» στην Κύπρο.

Τέλος η Αγλαϊα Αρχοντίδου -Αργύρη , Αρχαιολόγος – Διευθύντρια Μουσείου της πόλης των Αθηνών, μιλάει για το κτίριο και τα σημαντικά εκθέματα του Μουσείου της πόλης των Αθηνών.

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα