Έρχεται, υπογράφει, αποφασίζει!

 

Εκτός κι αν προκύψει κάποια απρόοπτη διαφωνία της τελευταίας στιγμής, από το μεσημέρι της Παρασκευής η ΑΕΚ θα έχει το νέο της προπονητή, τον Φιλίπ Μοντανιέ.
Αυτό σημαίνει πως όλες οι προς ενίσχυση ενέργειες των τελευταίων εβδομάδων θα «παγώσουν» προκειμένου να έρθει ο Γάλλος προπονητής και να θέσει τις ορίζουσές του εν’ όψει του προγραμματισμού. Ως είθισται, οι νέοι προπονητές φέρνουν δικούς τους παίκτες.
Τι γίνεται, όμως, με τις περιπτώσεις εκείνες που δρομολογούσε η ΠΑΕ πριν από τον ίδιο τον Μοντανιέ; Ο ένας είναι ο Απόστολος Βέλλιος, που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, αλλά αν ο Γάλλος κόουτς ζητήσει ξεκάθαρα δικό του σέντερ φορ για την κορυφή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης, τότε η ΠΑΕ θα αναγκαστεί να το ξανασκεφτεί.
Υπάρχουν, επίσης, δύο περιπτώσεις έμπειρων παικτών που ίσως απασχολήσουν την Ένωση, αφού είναι ξεκάθαρο πως η νεανική ομάδα της ΑΕΚ θα χρειαστεί φέτος εμπειρία για να «χτυπήσει» τους ευρωπαϊκούς ομίλους. Ο ένας είναι φυσικά ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, το ακραίο χαφ της Σεβίλλης που έμεινε ελεύθερος στο πλαίσιο της ανανέωσης που επιχειρεί η ομάδα της Ανδαλουσίας και όχι επειδή δεν είχε να προσφέρει κάτι παραπάνω. Ο πεντάκις νικητής του Europa League θα βρει σίγουρα πολλές προτάσεις στο διάβα του και το θέμα είναι να τον προσελκύσει το πρότζεκτ της Ένωσης
Ο άλλος είναι ο 30χρονος Σέρχιο Σάντσες που αυτή τη στιγμή ανήκει στον ΠΑΟ, αλλά αν τελικά μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» αναμένεται να απασχολήσει την ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποί της πιστεύουν στην αξία του. Αν, βέβαια, έρθει ο Μοντανιέ και προλάβει να απορρίψει κάθε σκέψη για να φέρει τις δικές του επιλογές, τότε οι προτιμήσεις των «κιτρινόμαυρων» θα λοξοδρομήσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα