Έρχονται κι άλλες πρεμιέρες

Αρκετά είναι τα προγράμματα, τα οποία δεν έχουν κάνει τις πρεμιέρες τους στη μικρή οθόνη. Κι ενώ έχει ξεκινήσει για τα καλά η νέα τηλεοπτική σεζόν, στην αναμονή παραμένουν ορισμένα δυνατά προγράμματα, νέα αλλά και περσινά!
Για να έχετε λοιπόν μία εικόνα των τηλεοπτικών προγραμμάτων τα οποία πρόκειται να σας κρατήσουν συντροφιά τον χειμώνα, σας τα παραθέτουμε για να πάρετε μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει.

Η Αγγελική Νικολούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Φως στο τούνελ θα θυμίζει CSI. Κι έτσι και έγινε. Το νέο διαφημιστικό σποτ της εκπομπής κυκλοφόρησε και όντως θυμίζει αστυνομική σειρά χολυγουντιανής παραγωγή! Tην Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23:15, το «Φως Στο Τούνελ» επιστρέφει στον Alpha για 19η τηλεοπτική χρονιά.

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 16:00 στον Alpha, ο Γιώργος Λιανός, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αλέκα Καμηλά ξεκινούν να παίζουν με την καθημερινότητα, τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τόσο ωραίες γυναίκες κάνουν τόσο αστεία πράγματα την ώρα που ένας άντρας δοκιμάζει τις αντοχές του. Οι τέσσερις συνωμότες και συμπαρουσιαστές, θα ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις με αφορμές από την ειδησεογραφία, θα συνομιλούν με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και θα δίνουν τον λόγο στους τηλεθεατές κάνοντας χρήση όλων των μέσων, παλιών και νέων.
Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 21:00 ξεκινάει, για 11η χρονιά, τον νέο κύκλο αφιερωμάτων της. Με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, θα συναντηθούν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα. Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη.

Νέα εβδομαδιαία οικογενειακή κομεντί ξεκινά στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22:15 και νέο επεισόδιο κάθε Δευτέρα το βράδυ. Οι ιθύνοντες του σταθμού πιστεύουν ότι η σειρά θα μας ταιριάξει «ΤΑΜΑΜ», όπως είναι και ο τίτλος της. Παίζουν: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός, κ.α.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα