Έρχονται μαζί Νενέ και Μάρκο Σίλβα

 

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ανησυχεί, αφού μεταγραφές ακούει και μεταγραφές δεν βλέπει. Οι Τσανδάρης, Μαρτίνες, Λόρια και Πουλίδο ήταν μεταγραφές ρυθμισμένες εδώ και καιρό, αλλά τα 3-4 μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό δεν έλεγαν να εμφανιστούν. Τελικά έπρεπε να περάσει και η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου για να γίνει η αρχή με την παράλληλη έλευση του νέου προπονητή του και ενός μεγάλου αστεριού!

Μπορεί να μην ταξιδέψουν μαζί, αλλά ο Μάρκο Σίλβα και ο Νενέ αναμένονται στην Ελλάδα με διαφορά μίας ή δύο ημερών. Ο 37χρονος Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη πακετάρει και αναμένεται στο Ρέντη άμεσα, ενώ και ο κατά μόλις τρία χρόνια μικρότερός του Βραζιλιάνος εξτρέμ ανακοίνωσε στον Τύπο της πατρίδας του ότι καταλήγει στον Ολυμπιακό.

Για τον Νενέ πρέπει να πούμε πως έκανε τρομερές χρονιές με την Παρί στην ακμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας (29-32 ετών), είχε αφήσει νωρίτερα παρακαταθήκη σε Μαγιόρκα, Αλαβές, Θέλτα και Εσπανιόλ, ήταν εξαιρετικός και στις δύο χρονιές με τη Μονακό, στα δύο χρόνια που έπαιξε στο Κατάρ φανέρωσε και πάλι την ποιότητάςτου, αλλά πέρσι στη Γουέστ Χαμ φάνηκε απροσάρμοστος, ενώ ποτέ κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν πήρε ποτέ ευκαιρίες στην Εθνική Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα