Έστειλε στη φυλακή τον πατέρα της για 12 χρόνια λέγοντας ψέματα ότι την βίασε

Στη φυλακή για 12 χρόνια έστειλε μία κόρη το πατέρα της με τον ψευδή ισχυρισμό ότι την είχε βιάσει.Όλα έγιναν, σύμφωνα με όσα υποστήριζε ενώπιον Δικαστηρίου ο πατέρας, προκειμένου η κόρη του και ο γαμπρός του να τον στείλουν φυλακή και να αναλάβουν τον έλεγχο της επιχείρησης που διατηρούσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, 4 χρόνια μετά, τα όσα έλεγε ο πατέρας τα επιβεβαίωσε η ίδια του η κόρη, η οποία απέστειλε και επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία παραδεχόταν ότι τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου ήταν ψέματα και ότι σε καμιά περίπτωση ο πατέρας της δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η επιστολή έχει επισυναφθεί στην αίτηση αποφυλάκισης του πατέρα προς το Συμβούλιο Αποφυλακίσεων.Ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να κλειστεί σε μοναστήρι αφού αποφυλακιστεί, «αφού η Πολιτεία τον έκλεισε στη φυλακή ενώ ήταν αθώος».

Το Συμβούλιο απέρριψε την αίτησή του και η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον Διοικητικού Δικαστηρίου. Εκεί προέκυψε ότι η επιστολή ΓΕ που κατατέθηκε ως τεκμήριο προηγήθηκε της επιστολής-παραδοχής της κόρης και έτσι προκύπτει ότι το Συμβούλιο τελούσε υπό «πλάνη». Η υπόθεση πλέον βρίσκεται για επανεξέταση ενώπιον του Συμβουλίου λαμβάνοντας υπόψιν πλέον και την επιστολή της κόρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα