Έτοιμη για άλμα πρόκρισης

Με σύνθεση ανάγκης, λόγω απουσίας αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και με την πολυτέλεια κάποιων εφεδρικών παικτών πρώτης γραμμής, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε την Αούστρια Βιέννης (22:05, ΟΑΚΑ) με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου του Europa League, έστω και με συγκάτοικο τη Μίλαν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους Μπάρκα, Λαμπρόπουλο και Τσιγκρίνσκι που επιστρέφουν καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Οκτώβρη, τους ανέτοιμους Γκάλο και Λόπες, τον τραυματία Σιμόες, τον Κονέ που δεν έχει ακόμη φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και τον Βινίσιους που δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη.

Αυτό σημαίνει πως στην άμυνα και μπροστά από τον Ανέστη θα παίξουν Βράνιες και Τσόσιτς με τον Μπακάκη, και τον νεαρό Γιαννούτσο θα καλύπτουν τα άκρα της άμυνας. Ο Γαλανόπουλος θα αντικαταστήσει τον Σιμόες στα χαφ και ο Γιόχανσον θα αγωνιστεί ξανά βασικός, παρά το ότι δεν λογιζόταν ως τέτοιος στην αρχή της σεζόν.

Από τη μεσαία γραμμή και μπροστά ευτυχώς για τον Ισπανό προπονητή υπάρχει πλουραλισμός. Λάζαρος και Μάνταλος είναι κουρασμένοι, αλλά ετοιμοπόλεμοι, Αραούχο και Λιβάγια περιμένουν πως και πώς να παίξουν και να σκοράρουν, ενώ Κλωναρίδης, Τραούστανσον, Μπακασέτας και Πατίτο είναι έτοιμοι αν χρειαστούν  να συνεισφέρουν, είτε από τον πάγκο, είτε από την αρχή.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται περισσότεροι από 25.000 φίλοι της “Ένωσης”, ενώ δεν είναι απαραίτητη στο συγκεκριμένο ματς η κάρτα “Φίλου ΑΕΚ”.

Η βαθμολογία μετά από μία αγωνιστική:

  1. Μίλαν            3          5-1
  2. ΑΕΚ              3           2-1
  3. Ριέκα             0          1-2
  4. Αούστρια       0          1-5
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα