Έτοιμη για τον άθλο η Μαρία!

Το τένις είναι ένα σπορ που οι Έλληνες παρακολουθούν από απόσταση, αλλά να που η 22χρονη Μαρία Σάκκαρη έχει αλλάξει τα δεδομένα, καθώς είναι εμφανές πως μία Ελληνίδα αθλήτρια κάνει αργά, αλλά σταθερά βήματα προόδου.

Η κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου, σπουδαίας τενίστριας του παρελθόντος, πάει να ξεπεράσει και τη μάνα της και τη Λένα Δανιηλίδου που είναι η πιο πετυχημένη μας τενίστρια στις Grand Slam διοργανώσεις! Η Μαρία αντιμετωπίζει αύριο το νούμερο 7 της Παγκόσμιας Κατάταξης, τη Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα και αν νικήσει θα έχει κάνει τεράστια υπέρβαση.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο της, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρει, μπορεί να φτάσει ψηλά στο μέλλον, διότι έχει όλες τις προϋποθέσεις, ταλέντο, αφοσίωση, προσόντα και είναι μεγαλωμένο σε ένα περιβάλλον γεμάτο τένις.

Το αυριανό παιχνίδι ίσως διεξαχθεί στο  κορτ 1 του Γουίμπλεντον, διότι η Τζοάνα Κόντα είναι από τη Βρετανία και συνήθως δίνονται τα μεγάλα γήπεδα στις εγχώριες αθλήτριες. Η 22χρονη αθλήτριά μας ξεκίνησε στη διοργάνωση από τη θέση 101, αλλά σίγουρα θα «σκαρφαλώσει» κάποιες θέσεις μετά την εντυπωσιακή της παρουσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα