Έτοιμοι να φύγουν κι άλλοι από την ΔΗΜ.ΑΡ.

Προσωρινό μορατόριουμ μεταξύ βουλευτών και Κουβέλη έχει «υπογραφεί» μεταξύ των δύο πλευρών και παρά το ότι η Αγίου Κωνσταντίνου προσπαθεί να επικοινωνήσει την αισιοδοξία της, ουδείς μπορεί να λησμονήσει τα όσα ζήτησαν οι βουλευτές. Δηλαδή να αποσυρθεί. Έτσι στη Βουλή οι περισσότεροι προβλέπουν νέες ανεξαρτητοποιήσεις από την ΚΟ της ΔΗΜ.ΑΡ.

Μέλη της ΚΟ εμφανίζονται έξαλλα από την περιφρόνηση του Φ. Κουβέλη. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ύστερα από τη σύσκεψη της περασμένη Παρασκευής όπου ζήτησαν και οι εννέα βουλευτές να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, ο Φ. Κουβέλης δεν τους απάντησε αλλά βλέποντας τυχαία στους διαδρόμους του συνεδρίου τον Γ. Πανούση του ζήτησε να μεταφέρει στους βουλευτές ότι δεν παραιτείται και πως θα είναι υποψήφιος.

Μάλιστα η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας σε ανάρτησή της στο Facebook, γνωστοποιεί ότι δε συμμετείχε στο συνέδριο της ΔΗΜ.ΑΡ. και προετοιμάζει το έδαφος για την ανεξαρτητοποίηση της λέγοντας: «Όποιος, όμως, ακούει τον κόσμο εκεί έξω ξέρει πως για τη ΔΗΜ.ΑΡ. πια είναι αργά. Κάποιοι φωνάζαμε και κάναμε αντίστοιχες τοποθετήσεις ζητώντας αλλαγές πολιτικής ουσίας από τον Γενάρη κιόλας, αντιμετωπίζοντας την πλήρη δυσαρέσκεια. Η τελευταία ευκαιρία μας θα ήταν ίσως αυτή της επανεκκίνησης τον Ιούνιο. Που δεν έγινε. Η αξιοπρέπεια, όμως, δεν έχει χρονικά όρια. Ελπίζω αυτήν να την προλαβαίνουμε. Και αυτό πρέπει να ισχύει για όλους μας. Τουλάχιστον η προσπάθεια που ήταν τιτάνια, να μην απαξιωθεί και αυτή. Γιατί για το ισχνό, δυσανάλογα μικρό αποτέλεσμά της έχουμε ήδη κριθεί».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα